Vonós-fafúvós hangverseny

2023.06.07.

2023. június 6-án vonós-fafúvós hangversenyen vehetett részt az érdeklődő közönség. Fehér Fedoszja hegedűn tanuló növendékei és Soltiné Samu Zsuzsanna furulyás, fuvolista növendékei mutatták be tudásukat. Az elhangzott művek a zeneirodalom stílusgazdagságát tükrözték a gyermekdaloktól kezdve, a klasszikus műveken át, egészen a könnyed hangvételű műveikig. Az est folyamán a gyerekek játékát Pelsőciné Barna Mária kísérte zongorán.

A hangverseny kedves és megható pillanata volt Vida Dorka előadása, aki a számára legkedvesebb mű megszólaltatásával köszönte meg tanára 8 évig tartó munkáját. Fehér Fedoszja növendékei utoljára léptek színpadra a tanárnő felkészítésével, hiszen szeptembertől nem folytatja a hegedűoktatást a tanárnő. Fehér Fedoszja - megköszönve a szülők, az iskolavezetés támogató munkáját – szeretettel kívánt további sok sikert életük minden területén a tanítványai számára.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram