Tanszak: Táncművészet

„Ha elsajátítottad a lépéseket, elkezdheted megtölteni lélekkel."
(Philip Toshio Sudo)

A tánc kialakulása az emberiség történelmével egyidős. az emberi kultúra része, folyamatosan alakul, mindig újabb stílusok jönnek létre.

A tánc végigkíséri az életünket. A tánc által fejlődik a mozgáskultúránk, biztosabb fellépésünk lesz az élet mindennapjaiban, és ami a legfontosabb tudunk bánni a testrészeinkkel, folyamatosan fejlődünk, alkalmazkodunk, szocializálódunk.

A tánc, egy társas tevékenység, ahol el kell viselnünk, sőt el kell fogadnunk a másik embert, segítünk egymásnak a közös cél elérése érdekében. A segítségnyújtások mellett kialakul egy olyan közösség, amely megvéd bennünket a mai világot egyre jobban felemésztő közömbösségtől.

Iskolánkban Társastánc tanszakra jelentkezhetsz.

Társastánc:

A tánc elengedhetetlen része életünknek, kultúránknak. Magabiztosságot, biztos fellépést ad az élet minden helyzetében. Helyes és egészséges testtartásod lesz, a mozgásnak köszönhetően minden olyan táncot megismersz, amit más ember csak hosszú évek alatt sajátít el, felnőtt fejjel. Versenyekre is eljöhetsz, amennyiben komolyabban szeretnél foglalkozni a társastánccal.
A cha-cha, rumba, szamba, jive, angol és bécsi keringő mellett számos divattáncot is elsajátítasz.

Te leszel a táncparkett ördöge.

Küldetésünk

Kérem, ismerje meg Küldetésünk 4 fő alappillérét részletesen, amennyiben fontos Ön számára, hogy Gyermeke melyik Művészeti Iskolába jár:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram