2. pillér - Tehetséggondozás / WS-ok / Táborok

Ebben a tekintetben vezető szerepet töltünk be országos szinten is.
… s erre mi nagyon büszkék vagyunk 🙂

Amennyiben megnézzük a Művészeti Iskolák elszigetelt telephelyeit, jól láthatjuk, h Gyermekeink, Tanítványaink nagyon ritkán találkoznak más telephelyek Tanulóival (legfeljebb a gálákon, táborok, versenyek esetében), s mindvégig megmaradnak saját, kis szigetszerű csoportjaikban.
Nem találkoznak "hasonló cipőben járó" Fiatalokkal, nincs kihívás számukra, nincs egy olyan egészséges környezet, ahol a "jók" "jókkal" találkoznak, s a közös foglalkozások során egymást erősítsék "multiplikátor" módjára.

Ezen a helyzeten változtattunk a Kossuth Művészeti Iskola Pedagógusaival amikor létrehoztuk a rendszeres Workshopok rendezését.

A havonta megrendezésre kerülő Workshopokra minden telephelyünkről érkeznek Tanítványok, így a közös munka mellett emberi kapcsolatok is születnek.
A Workshopokon mind a kezdő, mind a haladó csoportok részére, kompetenciájuknak megfelelően, külön programokkal készülünk:

  • A Kezdőknek az Iskola Pedagógusai tartanak tematíkus foglalkozásokat, így a Workshopok folyamán elmélyíthetik a művészeti oktatás keretei között tanult lépéseket, technikákat, illetve megismerkednek más táncstílusokkal is (moderntánc, társastánc, néptánc).
  • A Haladók részére országos/nemzetközi elismertségű Táncpedagógusokat, Trénereket hívunk meg. Fontos számunkra, hogy Tanítványaink a legjobbaktól tanuljanak. A szakmai oktatások mellett a Workshopokon a Tanítványok mentális képzésben is részesülnek a Trénerektől.

Küldetésünk

Kérem, ismerje meg Küldetésünk 4 fő alappillérét részletesen, amennyiben fontos Ön számára, hogy Gyermeke melyik Művészeti Iskolába jár:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram